Gå til forsiden
Timely bruger læder lavet af koskind fra Italien og elglæder fra Sverige og Finland. Det er velkendt inden for branchen, at italiensk læder er den bedste af sin slags. Italiensk læder produceres med meget mere omhu og opmærksomhed end noget andet sted i verden og kun de allerbedste kvalitetsskind er valgt.

Timely bruger bruger narvlæder, der er den højeste kvalitet af læder. Denne type af læder er utrolig smidig, fordi det er tyndere, men er stadig holdbar og modstandsdygtig over for pletter.

Elglæder er kendt for sin styrke, men på trods af sin styrke og tykkelse er det også smidigt og blødt at røre ved. Denne type af læder er særligt værdsat for sin tekstur, fordi det har en unik overflade, som er karakteristisk fra enhver anden form for læder.

Timely's læder gennemgår en kombineret garvnings process i hundrede år gamle garverier. Først garves læderet med en krom-saltopløsning, der gør læderet smidigt og mere modstandsdygtigt over for varme og ridser. Dernnæst gennemgår læderet en vegetabilsk garvning, der gør læderet fastere og mere vandtæt.

Timely læder forventes at  holde i mindst et årti, ved almindelig brug og slid. Husk at læder skal plejes, da det er et "levende" materiale.

  
Carstens Dyrehandel - Reberbansgade 22 st., 9000 Aalborg - Telefon: 98 16 70 55 - E-mail: info@carstens-dyrehandel.dk