FLUVAL EDGE

Stilfuld og moderne, Fluval EDGE er en unik kubeformet akvarium, der forvandler fiskhold til en ekstraordinær visuel oplevelse.
EDGE er enkelt, overskueligt design giver et klart og uhindret udsyn inde i akvariet, takket være et modul, der skjuler alle væsentlige udstyr. Selv ledninger er behændigt skjult. Perfekt til hjem eller kontorer, dens kompakte design passer perfekt i områder, hvor pladsen er begrænset. Det vil tilføje et stænk af liv til kedelige områder såsom bordplader, skriveborde eller piedestaler.
EDGE indeholder en kraftfuld og effektiv LED-belysning, der skaber ideelle belysning til fisk og vandplanter. Det skinnende akavarium vil bringe en stråle af lys til mørke områder, der savner visuel nydelse.  En forseglet glas top giver fremragende antenne visning. En overliggende ventilation rist spreder varmen fra belysningen, forebygge fugt og mindske vedligeholdelsen. Et aftageligt dæksel giver direkte adgang til akvariet og filter. EDGE leveres med en kraftfuld 3-trins akvariefiltersystem, som holder vandet klart og sundt for fisk og planter.
Aquarium størrelse: 23 l. i farverne hvid, sort og tin og 46 l. i farverne hvid og sort.
Fluval EDGE akvarium sæt indeholder:
– Fluval EDGE 23 l. eller 46 l, 6-sidet lukket top glas akvarium
– Kraftfuld og effektiv 42 LED belysning system
– EDGE Clip-On Power Filter
– 30 ml Nutrafin Aqua Plus Water Conditioner
– 30 ml Nutrafin Cycle Biologisk Aquarium Supplement
– Aquarium Care Guide
NB! Prisen er uden indhold/dekoration
 BESTILLINGS VARE DER ER IKKE PÅ LAGER PT      BESTILLES HJEM VED BESTILLING   ca 7 dage

DKK 1.699,95DKK 2.199,95

Ryd