Carstens Dyrehandel siden 1987

Kim_indehaver_ Carstens_Dyrehandel_Aalborg

Fra kunde til indehaver

De fleste kalder mig Carsten, men jeg hedder Kim og har været ejer af Carstens Dyrehandel siden 2007. Men jeg startede med at komme i butikken, da Carsten åbnede dørerne for første gang i 1987. Jeg havde en stor interesse for krybdyr og fisk, hvilket butikken også bære præg af den dag i dag. Carsten fik mig i skolepraktik i 9 klasse i 1989 og efterfølgende arbejdede jeg derinde efter skole og i weekender.

Efter en uddannelse som sergent i flyvevåbnet, fik jeg en elev plads i butikken, blev fastansat og var der i 10 år som ansat. 

Var lige forbi Calles Dyrerige i Aalborg som afdelingsleder , og endte faktisk med at sælge biler hos Citroën , da Carsten ringede i 2007 og sagde butikken var til salg.

Jeg åbnede døren 1.februar 2007 og fik hurtigt lavet butikken mere bred med udstyr og dyr, webshop, Facebook, Instagram .

Vi skriver nu 2021 og butikken er fyldt med både nye og gamle stamkunder, jeg elsker selv at komme der, det originale gulv, de samme akvarier, men også vigtigst, mange års erfaringer.

Kom ind og prøv backstage følelsen , gammeldags personlig betjening med glimt i øjet.

Mvh Kim , indehaver ❤️