RUFFWEAR FRONT RANGE

Ruffwear Front Range Harness er en robust, og alsidige hundesele til hverdagsbrug, der både er behagelig, men også nem at justere og sætte på hunden.

Pasformen er komfortabel og fuldt justerbar med fire remme og snaplåse, der kan tilpasses, så selen passer perfekt. En polstret brystplade beskytter og fordeler trykket på brystbenet og sørger for at selen sidder sikkert.
Linen kan fastgøres på ryggen i en aluminium v-ring under de daglig gåture eller på brystet i en forstærket rem, når der skal trænes, eller du har brug for ekstra kontrol.
Selen har en lille velcro lomme til et hundetegn, så det er lydløst men let tilgængelig. Hvis din hund ikke kan lide at have sit halsbånd på, kan den bære sit hundetegn i sin sele.
Synlige reflekser både for og bag, der gør hunden synlig i mørke. Materialet er blød og holdbar polyester, som er let at holde rent. Selen kan også bruges som sikkerhedssele i bilen.
Størrelsen beregnes ved hundens faktiske brystmål. Hvis brystmålet er tæt på en større størrelse, det vil sige, hvis din hunds brystmål f.eks. er 80 cm., skal du vælge selen, der hedder 81-107 cm.
Størrelse Brystmål
XX-Small 33 – 43 cm.
X-Small 43 – 56 cm.
Small 56 – 69 cm.
Medium 69 – 81 cm.
Large/X-Large 81 – 107 cm.
Tilgængelige Farver:
          Blue Dusk         Blå Tusmørke
      Meadow Green            Eng Grøn
       Orange Poppy        Orange Valmue
     Tillandsia Purple         Bromelia Lilla
       Twilight Gray         Tusmørke Grå
         Wild Berry            Vilde Bær

DKK 449,95

Ryd