GRIZZLY VILDLAKSEOLIE

Grizzly Vildlakseolie™ er udelukkende produceret af vildlaks fra Alaska. Vildlakseolie bevarer sit afbalancerede forhold mellem værdifulde fedtsyrer, antioxidanter og spor af vitaminer, der forekommer naturligt i laksen. Et helt naturligt produkt der ikke forstyrrer optagelsen af vitaminer fra andre kilder. Daglige tilskud af Grizzly Vildlakseolie™ vil støtte den generelle sundhed i din hund, kat eller fritte. Det første mærkbare resultat bliver en sund hud og en skinnende pels!

 

Omega-6 Fedtsyrer 

Grizzly Vildlakseolie™ gives som anvist efter vægt og indeholder mellem 50-300 milligram linolsyre – den essentielle omega-6 fedtsyre. Andre omega-6 fedtsyrer er til stede i meget små mængder. Disse naturligt forekommende fedtsyrer er som et tveægget sværd. På den ene side er linolsyre afgørende for dit kæledyr, fordi dens stofskifte ikke selv kan producere det. På den anden side, har det vist sig at store mængder af ubalanceret omega-6 fedtsyre fører til en højere risiko for inflammatoriske sygdomme, gigtstivhed og et svagt immunforsvar.

 

Stærkt Hjerte & Lang levetid! 

Grizzly Vildlakseolie™ indeholder en række forskellige omega-3 fedtsyrer, herunder de langkædede omega-3 fedtsyrer EPA og DHA. Den anbefalede daglige dosis af Grizzly Vildlakseolie™ giver cirka 500-2.500 milligram af disse vigtige fedtsyrer afhængig af kæledyrets vægt, og stofskiftet bruger disse næringsstoffer umiddelbart uden nogen forudgående omdannelse.

Ældre kæledyr har en øget risiko for hjerteproblemer, stive led og tab af gejst og kraft. Risikoen kan reduceres med en kost, suppleret med lettilgængelige langkædede omega-3 fedtsyrer, der kun findes fisk kolde have. Disse omega-3 fedtsyrer er essentielle byggesten, som alle hunde, katte og fritter bruger til at opretholde et afbalanceret stofskifte. Videnskabelige undersøgelser viser også disse fedtsyrer hjælper med at opretholde immunsystemet.

 

Hud & Pels 

Grizzly Vildlakseolie™ hjælper med at holde huden sund! Sund hud resulterer generelt i mindre kløe og mindre fældning. Din hunds, kats eller frittes hud og pels påvirkes af indholdet og balancen af den fedtsyre, der er i kosten. Det er forholdet mellem omega-3 og omega-6 fedtsyrer, der er vigtig for at opretholde en blank pels og sund hud.

Videnskabelige undersøgelser understøtter, at det optimale forhold af fedtsyrer ligger i området fra 1:3 til 1:6 (omega-3 & omega-6). Grizzly Vildlakseolie™ har et forhold på cirka 8:1 (omega-3 & omega-6), og er således velegnet til at bringe balance i foder, der generelt ligger fra 1:10 til 01:20, så det opnår en optimal balance på omkring 1:5.

 

Rig Smag & Ægte Kærlighed! 

Grizzly Vildlakseolie™ har en duft af hav og en karakteristisk smag af frisk fisk. De fleste hunde, katte og fritter vil elske denne rige smag fra begyndelsen – du kan endda opleve, at de får en sund “afhængighed” af Grizzly Vildlakseolie™!

Analytiske bestanddele pr. kg.

 Råprotein 0 g.
 Råfiber 0 g.
 Råfedt / Råolie 999 g.
 Råaske 0 g.
 A Vitamin 10 – 30 mg.
 D Vitamin 0,5 – 3 mg.
 E Vitamin  100 – 125 mg.

Essentielle Fedtsyrer pr. ml.

 Omega-3 fedtsyrer  267 mg.  29 %
  – DHA (Dokosaheksaensyre)  101 mg.  11 %
  – EPA (Eikosapentaensyre)  320 mg.  10 %
 Omega-6 fedtsyrer  27 mg. 3 %

kr. 79,95kr. 499,95