ION SILVER MSM ALAVIS

Ikke på lager

Ion Silver MSM Alavis methylsulfonylmethan, er et naturlig svovlholdigt stof. Organisk svovl er en vigtig byggesten i kroppens produktion af aminosyrer, proteiner, enzymer, hormoner og immunoglobuliner. Organisk svovl er noget, der er fundet i hver celle i vores krop.

Methylsulfonylmethan er det er kroppens ottende mest udbredte stof efter vægt – og det er en vigtig bestanddel af proteinet kollagen og keratin, der opbygger bla. brusk, sener, hjerne, bindevæv, muskler, knogler og hud. Organisk svovl er således en af ​​de vigtigste komponenter i en sund og velfungerende krop. Hvis et organ ikke har adgang til svovl i det omfang det har behov for, opstår der mangelsymptomer.

MSM er et naturligt forekommende stof i naturen. Når hesten får tilskud af MSM, så kroppen kan reparere sig selv, og den måde at holde sig sundere. Hesten også få en forbedret cirkulation og iltoptagelse. Dette fører igen til mælkesyre forskudt betydeligt.
Når MSM faktisk har evnen til at trænge igennem det øverste lag af huden, så du kan blande MSM i en salve og anvende pelsen.MSM er en meget veldokumenteret emne. MSM er blevet undersøgt grundigt for omkring tyve år. Det er i kosten og i kroppen forekommende stof, som mennesker og dyr føler sig godt at få kosttilskud.
MSM til hunde og katte.Hunde er ofte problemer med bevægeapparatet. Ved at få tilsætning af biologisk nyttige svovl som MSM, at hunde kan organer højere grad end tidligere udføre vedligeholdelse og reparation af kroppen. Gamle svagelige hunde, der viser tydelige tegn på slid bliver på kort tid mere opmærksomme og bevæger sig.
MSM, naturlig ernæring – ingen medicin.Husk Alavis MSM kun et fodertilskud, og derfor ingen medicin. MSM påvirker ikke andre medikamenter, er der ingen kendte kontraindikationer.

Dosering:

Vægt Antal skefulde 120 gram 250 gram
> 10 kg. 1 184 dage 384 dage
10 – 25 kg. 2 92 dage 192 dage
25 – 40 kg. 3 62 dage 128 dage
< 40 kg. 4 46 dage 100 dage
Ingredienser:
MethylSulfonylMetan CH3SO2CH3 (Renhed = 99,95 %).
Deklaration pr. måleske á 650 mg. (1 ml.)
MSM 650 mg.

kr. 129,95kr. 299,95