ProDen PlaqueOff

ProDen PlaqueOff ® Animal er et patenteret kosttilskud, der forebygger tandsten og dårlig ånde hos hunde og katte.

Tandpleje er desværre en af ​​de mest oversete sundhedsmæssige problemer hos kæledyr. Som hos mennesker, dannes der konstant plak og bakterier i munden på ​​alle hunde og katte. Når først plakken er forkalket til tandsten, er det ikke længere muligt at fjerne med en tandbørste. I mange tilfælde skal tandsten fjernes af en dyrlæge med ultralyd og bedøvelse.
Hvis tandsten ikke bliver behandlet, kan det resultere i dårlig ånde, tandkødsbetændelse, huller i tænderne og for tidlig tab af tænder. Tandsten, der får lov at sidde for længe, kan også forårsage infektioner, der kan spredes i hele kroppen og skade hjerte, lunger, lever og nyre funktioner.
Da det kan være svært at få tid til den daglig børstning af din hund eller kats tænder, samt at mange kæledyr ikke bryder sig om det, er ProDen PlaqueOff ® Animal en nem og effektiv løsning til at forbedre dit kæledyrs mundhygiejne.
ProDen PlaqueOff ® Animal er et internationalt patenteret og klinisk testet produkt, der bekæmper tandsten og plak på tandoverfladen og reducerer skadelige bakterier. Det aktive element er en specielt udvalgt tang, Ascophyllum nodosum, høstet fra det rene og kolde hav mellem Norge og Island. ProDen PlaqueOff ® Animal er et 100% naturligt produkt, der er fri for kunstige farvestoffer og konserveringsmidler og indeholder ingen gluten eller sukker.
I modsætning til de fleste andre plak kontrol produkter, der anvendes direkte på tænderne, arbejder ProDen PlaqueOff ® Animal systematisk og kommer i pulverform, der drysses direkte på dit kæledyrs mad. Når ingredienserne absorberes i blodet via fordøjelsen og gendannes i spyttet, forhindres ophobning af plak effektivt ved at påvirke plaks evne til at ‘klæbe’ til overflader i munden. Eksisterende tandsten bliver porøs, falder selv af eller kan let fjernes ved børstning eller rengøring.
Forbedringer kan normalt ses så tidligt som efter 3 til 8 ugers brug.
Indhold: 60 g.

kr. 159,95