Exo Terra Rain Forest Substrate

EXO TERRA Rain Forest Substrate Exo Terras underlag er alle støvfrie og varmebehandlede på deres avancerede europæiske produktionsanlæg. 

  • Ideel til brug i regnskovs-terrarie set-ups
  • Styrer luftfugtigheden naturligt
  • Perfekt til fugtelskende krybdyr, padder og hvirvelløse dyr
  • Varmebehandlet og lugtabsorberende
  • Ideelt substrat til tropiske planter
Exo Terra Rain Forest er et 100% naturlig, biologisk nedbrydelig krybdyrsubstratblanding lavet af bæredygtig Maritime Pine & Sphagnum Moss. Rain Forest Terrarium Substrate er det ideelle dekorative substrat til at skabe naturlige plantede terrariumopstillinger til fugtelskende krybdyr, padder og hvirvelløse dyr fra tropiske regnskovsmiljøer. Regnskovssubstratet regulerer terrariets fugtighed på en naturlig måde ved at absorbere og langsomt frigive fugt. Dens hygroskopiske egenskaber maksimeres ved at tilføje naturligt spagnummos til blandingen. Tilstrækkelige luftfugtighedsniveauer hjælper med at tabe sig og hjælper med at forhindre luftvejsinfektioner. Den unikke størrelse og form af barkpartiklerne, i kombination med naturligt spagnummos, tillader hyppig vanding af dine planter, mens de stadig giver god luftning for sund rodvækst. Exo Terra® Rain Forest er varmebehandlet for at reducere bakteriel forurening.

Brugsanvisning:
Fordel et 2-4” lag (5-10 cm) af barken på terrariegulvet. Vand eller dug underlaget i henhold til det nødvendige fugtighedsniveau. Brug et Exo Terra Hygrometer til at overvåge niveauet. For at øge luftfugtigheden i godt ventilerede terrarier eller dem med meget høje luftfugtighedskrav skal du placere en Exo Terra terrarium substratvarmer under terrariet. Spotrens bundlaget dagligt, og udskift det helt med nyt bundlag, når det er nødvendigt.

kr. 109,95kr. 289,95