VOKSMØLLARVER

Voksmøllarver anvendes i udstrakt grad som levende foder til terrariedyr kæledyr og insektædende fugle, hovedsagelig på grund af deres høje fedtindhold samt deres evne til at overleve i flere uger ved lave temperaturer.

Dyr, der er dehydreret, undervægtige eller mangler lidt “ekstra” efter æglægning eller fødsel, har godt af den ekstra mængde fedt, protein og fugt, som voksmøllarven indeholder. Som godbid er den uovertruffen.

Voksmøllarver opbevares i køleskab, hvor de ligger i dvale, indtil de bruges til foder. I stuetemperatur “vågner” de igen.

Krybdyr:
Voksmøllarver er et ideelt foder til mange insektædende krybdyr. Mest almindeligt bliver de brugt som foder til Agamer, Gekkoer, Anoler, Kamæleoner og kødædende Skildpadder.
Spindlere & Rovinsekter:
Små Skorpioner, Fugleedderkopper, Skolopendere, Knælere og andre kødædende insekter, har stor fornøjelse af denne saftige lille bløde voksmøllarve.
Padder:
Salamandre, Hornfrøer og Frøer i almindelighed elsker disse små lækkerbiskner.
Pattedyr:
Små pattedyr, såsom Pindsvin, Tamrotter, Mus og Hamstre, der alle kræver en vis mængde protein i deres kost, elsker at få tilbudt forskellige levende insekter. Voksmøllarven er absolut blandt farvoritterne.
Fugle:
Fugle, der blandt andet lever af proteiner, vil sætte stor pris på voksmøllarver i ny og næ.
Indhold: 40 stk.
LEVENDE FODER SENDES IKKE!

kr. 45,00