ADAPTIL HALSBÅND

Ikke på lager

Adaptil er en syntetisk kopi af hunhundens beroligende feromon, som både virker ved at forebygge eller fjerne stress relaterede reaktioner hos voksne hunde og hvalpe.

Hunhundens feromoner er et signalstof som hunhunden udskiller fra området omkring mælkekirtlerne, når hun har hvalpe. For hvalpen betyder dette feromon en binding til hunhunden og for udvikling af hvalpens følelsesmæssige stabilitet og er med til at give hvalpen tryghed og mod til at udforske verden.

Adaptil halsbånd øger tryghedsfølelsen både ind og ude.

Adaptil halsbånd virker i 4 uger og har en effekt efter 1-2 timer, Adaptil halsbånd skal blot anbringes så det har god kontakt med huden.

Fyrværkeri, skud og brag:
Nytår er for mange hunde et marreridt og her vil Adaptil diffusor og/eller Adaptil halsbånd øge hundens tolerancetærskel, så reaktionen vil være minimal.

Ny hvalp:
Når hvalpen kommer hjem til sin nye familie, så forlader den sine trygge og velkendte rammer hos hundemoderen og opdrætteren, så for at give hvalpen en god start vil Adaptil halsbåndet være en god hjælp. Adaptil halsbåndet sættes på hvalpen en time før i forlader opdrætteren og som alternativ kan tæppet fra opdrætter sprayes med Adaptil spray. En anden løsning vil være Adaptil diffusor, som sættes i stikkontakten 24 timer før hvalpen ankommer, som placeres hvor hvalpens hundekurv skal stå.

Adaptil halsbånd og diffusor øger hvalpens tryghedsfølelse i den første tid i det nye hjem, hvor Adaptil halsbånd og spray modvirker køresyge.

Den gamle hund:
En ældre hund som ellers altid har været en tryg og rolig hund kan pga. aldersskavanker som fx nedsat hørelse, syn og føle sig usikker og vise tegn på nervøsitet. De tegn som kan opstå er, at hunden ikke længere kan være alene, bliver nervøs og kan virke desorinteret. Her vil Adaptil diffusor og/eller halsbåndet få hunden til at slappe mere af og mindske følelsen af nervøsitet og stress.

Køresyge og transport:
Har du en hund, som har ubehag ved transport i form af køresyge, stress eller nervøsitet? Dette kan ses ved, at hunden kaster op eller sitrer, ryster eller savler. Så vil fordelen være at anvende Adaptil spray.

Stressfaktorer:
Transport / køresyge
Dyrlæge
Nyt familiemedlem (hvalp eller barn)
Sygdom
Larm/Uro (fyrværkeri og skud)
Nyt hjem
Fremmede/besøg
Hundepensioner / Kenneler
Alene hjemme
Blandt billederne kan du se en oversigt over hvilket Adaptil produkt du skal vælge i forskellige situationer.

Se den søde video her med fordelen ved at bruge Adaptil:

kr. 264,95