Fasan indeholder B12-vitamin, der er vigtig for nerveimpulser i hjernen og bevægelighed. Fasan indeholder også selen, der hjælper med nedbrydning af affaldsstoffer og er en byggesten i et enzym, der danner hormoner, som holder stofskiftet oppe.
Andemel 30 %, fasanmel 22 %, gule ærter 20 %, kyllingfedt (konserveret med tocopheroler) 8 %, and udbenet 5 %, kyllinglever 3 %, æbler 3 %, tapioka 3 %, lakseolie 2 %, gulerødder 1 %, hørfrø 1 %, kikærter 1 %, skaldyrsskaller hydrolyseret (kilde til glucosamin), 0,026 %, bruskekstrakt (kilde til chondroitin), 0,016 %, bryggegær (kilde til mannan-oligosaccharider), 0,015 %, cikorierod (kilde til fructo-oligosaccharider), 0,01 %, yucca schidigera 0,01 %, alger 0,01 %, loppefrøskaller 0,01 %, timian 0,01 %, rosmarin 0,01 %, oregano 0,01 %, tranebær 0,0008 %, blåbær 0,0008 %, hindbær 0,0008 %.
Ernæringsmæssige sammensætning:
A-vitamin (E672) 20.000 IE, D3-vitamin (E671) 1.500 IE, E-vitamin (α-tocopherol) (3a700) 400 mg., zink (E6) 85 mg., jern (E1) 70 mg., mangan (E5) 35 mg., jod (E2) 0,65 mg., kobber (E4) 15 mg., selen (3b8.10) 0,25 mg.
Analyse:
Råprotein 37 %, fedt 18 %, råaske 8,5 %, råfibre 2,5 %, fugtighed 10 %, calcium 1,8 %, fosfor 1,5 %.