CATIT DESIGN CIRCUIT BALL TOY WITH CATNIP MASSAGER 3i1

Catit Circuit Ball Toy with Catnip Massager 3in1 er et multifunktions legetøj, der kombinerer et sjovt legetøj med en effektiv og solid massageplade.

Din kat jager kuglen, der løber rundt i skinnen, eller leger med bien der sidder på en fjeder og hopper lokkende frem og tilbage, mens den gnubber sig på kamme og riller på pladen og tygger i gummestimulatoren.
Velvære og underholdning er i højsædet og katten vil nyde godt af de mange gode sundhedsmæssige fordele som følge af at lege med dette sjove og stimulerende legetøj. En kat der keder sig trives ikke, og det går i mange tilfælde ud over sofaer, tapeter, gardiner og dørkarme.
Nøglefunktioner:
  • 3i1 Legetøj med Bold, Fjeder & Massage.
  • Massageplade består af kamme og riller, der plejer pelsen og masserer kroppen.
  • Gummestimulator i centrum, plejer tandkød og tænder med dens bløde, seje og nubrede overflade.
  • Crazy Bouncy Bee vipper og danser på en fjeder, når katten dasker til den.
  • Bold roterer i skinnen, der vil tiltrække din kats opmærksomhed og lokke den til at lege.
  • Katteurt er inkluderet.
  • Størrelse 36 cm. i diameter.

Kattesanser er helt ekstraordinære. De kan se det, der er usynligt for os, og når der er helt stille, kan de alligevel høre “noget”. Med deres højtudviklede lugtesans, smag og føleevne opfatter de en langt mere levende verden, end vi er i stand til at forestille os.

Catit produkter er lavet med din kat i tankerne og er designet til at appellere til alle din kats sanser og naturlige instinkter. Produkterne kan bruges hver for sig eller de kan kombineres, så de skaber et komplet sanse- og aktivitetscenter for dit kæledyr.
Størrelse Længde Bredde Højde Vægt
3i1 Blå 37,6 cm. 36,0 cm. 7,4 cm. 0,6 kg.

DKK 159,95